23.1.24

З ДНЕМ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ!

 


День Соборності України – це свято національної єдності. Ми відзначаємо його, вшановуючи історичну подію 22-го січня 1919 року, коли було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки в єдину державу. Ця дата є певним знаменням віковічної мрії українського народу про вільну та нероздільну власну країну.

З метою вшанування цієї важливої дати для українського народу, реалізації Концепції національно-патріотичного виховання в системі освіти України, активізації національно-патріотичного виховання учнівської молоді, популяризації вивчення історії, пошуку та розкриття юних талантів, формування в учнівської молоді активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному і культурному житті України  в  Негівській гімназії 22.01.2024р. було організовано і проведено  пізнавальну мандрівку в часі «Соборність держави –  єднання народу» для учнів 5 - 9 кл., яка допомогла поглибити знання молоді про історію виникнення свята Соборності. З уст старшокласників  лунали  патріотичні пісні.  

Ми ще більше впевнилися, що «Україна – єдина країна». Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків! Будемо з трепетом зберігати цей безцінний скарб! Хай береже нас усіх Господь і слава Йому за цю прекрасну країну – Україну!








Немає коментарів:

Дописати коментар