26.5.23

АЛЕЯ ВИПУСКНИКІВ



Шкільні роки - це незабутній час, який назавжди залишає свій свій слід у серці кожної людини. Школа - це місце, куди хочеться повертатися знову й знову. А якщо ти долучився до облаштування території, то бажання повертатися подвоюється. Висаджування дерев, декоративних кущів та квітів в Негівській гімназії стало уже традицією. Випускники 2022 року започаткували чудову традицію - висадку алеї на території рідної гімназії. Вибравши місце перед школою (біля ряду висаджених декоративних кущів), на святі Останнього дзвоника випускники посадили маленькі деревця сакури, які цьогоріч вперше зацвіли, і нагадують нам про швидкоплинність буття. Віримо, що колись вони приведуть сюди, під рожевий цвіт, і своїх дітей, і все почнеться знову.

На початку 2022 - 2023 навчального року наша гімназія взяла участь у Всеукраїнському благодійному освітньому проєкті "Flowers4school", який був спрямований на озеленення українських шкіл квітами. і от у перший день календарної зими випускники гімназії уже висаджували цибулини тюльпанів, крокусів, нарцисів, аміумів, гіацинтів, мускатів, хіонодоксів. а зараз, навесні, маємо можливість милуватися їх цвітінням

Алея випускників - це місце приємних спогадів, слід, що залишає теперішнє покоління молоді для поколінь майбутнього. Сподіваємось, що територія гімназії незабаром стане затишним та естетичним куточком, у якому буде приємно не тільки відпочивати на перервах, а й проводити  заняття.  















                                                                                 



Немає коментарів:

Дописати коментар