12.6.23

Анкетування «Ставлення школярів до шкідливих звичок в Івано-Франківській області»


 За останніми науковими даними, споживання тютюну та алкоголю, недостатня фізична активність та нездорове харчування є основними факторами ризику виникнення неінфекційних захворювань, таких, як серцево-судинні захворювання, рак, діабет та хронічні захворювання легень, що призводить до 91% смертності в Україні. 

Неінфекційні захворювання - це хронічні стани, які мають тривалий перебіг, потребують лікування, мають тенденцію до хронізації та інвалідизації. Вони є результатом комбінації генетичних, фізіологічних, екологічних, модифікованих та поведінкових факторів.

Зважаючи на вищезазначене, державна установа "Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України" ініціювала проведення анонімного онлайн-анкетування серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Івано-Франківської області під назвою: "Ставлення школярів до шкідливих звичок в Івано-Франківській області". Метою дослідження є визначення зацікавленості дітьми підліткового віку тютюнопалінням і вживанням алкоголю та встановлення рівня їх стійкості до виникнення зазначених шкідливих звичок.

Запрошуємо учнів від 14 до 17 років закладів освіти Верхнянської сільської ради взяти участь в даному дослідженні https://forms.gle/QnJS4kGDSH57B1Cg9


Немає коментарів:

Дописати коментар